Nu ska vi vara igång igen........

Så då mjukstartar vi med denna bild........


image12

Iza sover, Iza sover i sitt lugna bo.
Hon är inte farlig,
bara man är varlig.
Men man kan dock, men kan dock
henne aldrig tro!


Kom igen nu pappa......

Hej på er alla!

Har inte skrivit på ett bra tag och vi har hunnit med massor (fast vissa dagar har vi inte hunnit med någonting.......=) ) En av anledningarna till att det inte blivit något skrivit är att vår dator är så full av skräp att det inte går att jobba med alla fina foton (och det finns massor av foton nu). Så vill ni ha mer uppdateringar får ni hjälpa oss att tjata på pappa så att han tar sig i kragen och formaterar hårddisken någon gång.

Nej nu börjar jag känna mig lite gnällig och längtar efter att få komma ut i vagnen, man får ju sysselsätta sig med något när man saknar pappa så mycket att man inte vet var man ska ta vägen. Tur att det är fint väder.

Många kramar från Iza

Intensiva dagar

Hej på er alla!
Vi vet att ni efterlyser nya inlägg och vi lovar att vi ska skriva och visa bilder så fort vi får en lugn stund framför datorn, så håll ut!
Annars är vi hemma och försöker komma till rätta och och "visar upp" lillan för alla nyfikna.
Ikväll ska vi äta riktig hälsokost till middag, det blir pizza!

IZA OXBY

IZA OXBY

stolt far

stolt far

mor och dotter 2

mor och dotter 2

mor och dotter

mor och dotter

På G!

Nu är vi på gång, Vi är laddade och tända!
Tomas Ledin


+4 övertid

Iza retar redan gallfeber på mig (Johan) och hon är inte ens född ännu. Då undrar jag hur hon kommer att bli när hon blir äldre.

Vi har varit på en långtur med bilen idag Malmö-Simrishamn, för att tänka på annat. Efter maten som kommer att bestå av pasta och kött/quorn sås blir det utgång till bokskogen för en 3 kilometrare.

Vi blir i alla fall väl motionerade!

RSS 2.0